Liten rapport om Hässleholms-resan, Alliansen och såklart: DET RYKTAS!

Vi var rätt så många till en början som bestämde sig för att åka med till Hässleholm för att skåda Norra skånes cup. Som vanligt var det folk som drog sig ur och vi blev tillslut sex personer på plats. Med en hel del öldrickande och sjungande skulle vi skapa bra stämning i Qpoolen. Vi började förfesten i stan och sedan tog vi tåget till Hässleholm. Det var bra ös i marschen till Qpoolen och även på tåget. Väl inne i hallen så var där en hel del folk men vi hängde ändå upp våra banderoller och hängflaggor vi tog med oss. Kiaby spelade sin första match och vann den med 3-2 och det var ett gott täcken då nyförvärvet Ali Al-Hammadi gjorde en bra insats med sina två mål. De andra matcherna vill man snabbt glömma då det blev förlust mot Hässleholm med 6-2 och Everöd(piss-lag) med 3-2 och därav åkte vi ur turnerningen. Det var en trevlig kväll och vi höll igång helt okej för att vara sex personer på plats.

Alliansen har dragit igång och Kiaby ställer upp med två lag. Kiaby 1 förlorade sin första match mot Tosteberga med 3-2. Niclas Röstén var tillbaka på planen och visade att han är att räkna med då han gjorde ett mål i matchen.
- Vi kunde lätt vunnit med 5-3 eller dylikt då vi hade många ramträffar och missar när målet var helt rent, konstaterade Niclas efter förlusten mot Tosteberga.

Kiaby 2 går det därimot bättre för som vann sin första match mot Gärds köpinge med 5-2.
Tyvärr har inte intresset bland fanatikerna varit på högsta grad nu under inomhusturneringarna men i och med att Kiaby 2 avancerade sig vidare till nästa omgång så borde vi vara en hel del folk på plats vid övriga matcher.

DET RYKTAS.....
... att Andre "Selle" Sellgren är påväg till Bromölla. Anledningen sägs vara att han får för lite speltid.
... att samma Sellgren försöker få med sig Ali Al-Hammadi till Bromölla.
... att Vanneberga IF sponsrar sin patetiska "supportergrupp VSH" med 60 talet bengaler.
... att VSH startade upp sin blogg för att vi i KIABY är lite mer kreaktiva. Ni är ett skämt, det kommer ni inse!
... att Fjälkinge IF är och förblir med sina 11 nyförvärv en pajasförening som heter duga. FIF man kan inte köpa till sig en första plats i 5an.
... att FIF inte är den enda klubben som försöker köpa till sig en första plats i 5an utan det är andra lag som är snäppet värre och då snackar vi om: Tosteberga (17 nyförvärv).
... att en everöd spelare gjorde "wank-tecken" till oss Fanatiker som var på plats i Hässleholm.
... ATT FOLK MÅSTE BLI MER ENGAGERADE I GRUPPERINGEN!
Kiaby Fanatics tycker till.....
... Om Selle nu vill lämna vår stolta klubb för att han får för lite speltid så borde han istället ta vara på den tid han får och prestera. Du har haft många chanser att visa sig Sellgren, KÄMPA PÅ!
... Vanneberga IF, herregud alltså.. Det luktar så mycket hype att det är sjukt. Försök gärna köpa supportrar till klubben genom att ge ut bengaler. Att det ska behövas en ny supportergrupp i femman för att ni ska göra en nytändning är också bara patetiskt, ni är och förblir ett skämt vif.
... Att FIF är tillsammans med vif den största skitklubben i kommunens historia. DET GÅR INTE ATT KÖPA TILL SIG ETT LAG, FATTA DET NÅGON GÅNG. Tycker synd om judasarna som inte kommer få en minut i speltid, men ifs vem fan bryr sig om dom får någon speltid? SVIN!
... Everöds killen som käftade fick oss att bli mentala. Tur för honom att vi var på läktaren, pajas!





RSS 2.0