Meck, motiv & bowling

Vi har en del att göra inför kommande säsong och det är lika bra att börja i tid. Vi är ett gäng som drar igång redan imorgon (Lördag) med diverse meckande. Vi har just nu 200:- på kontot som vi kan handla för men vi hoppas såklart att folk lägger ut från egen plånbok också om det så behövs. Är ni sugna på att vara med? Kontakta någon admin i Facebook-gruppen.

INFO OM BOWLING:

Lördagen den 27 november planeras en Bowlingkväll där alla fanatiker är välkomna. Vi måste veta hur många vi blir så vi kan boka bord. Intresse anmälan görs senast ONSDAG den 24 november.
Lite alternativ på Bowlingcenter:
Filéfrossa 295;- en stor buffé. I priset ingår 1 timmes bowling för 4 personer.
Bowling på lördagskvällen kostar 250;-/bana
För mer info om bowling & maten: http://www.kristianstadsbowlingcenter.se



Har jobbat på en del motiv igår och idag och här är lite resultat:


"KIABY ULTRAS" är inte grupperingens namn. Bara ett samlingsnamn för ultras killarna i KF!


Texten säger det mesta!


Den klassiska loggan


VEM ÄR NI?


Förslag på banderoll. (finns i mycket bättre kvalitet)











KIABY FANATICS KONTO ÄR UPPE

Då var det dags för en riktigt glad nyhet och den lyder att KIABY FANATICS har fixat ett konto där vem som helst kan donera pengar. Stora som små summor, alla bidrag är välkomna. Tack för att ni stödjer grupperingen!

Kontonr: 504 404 410-4
Clearing: 8313-9

Notera med namn!


/ KIABY FANATICS!

Om oss

Vår historia började såhär:

Kiabys J-lag hade match och då tänkte två personer dra dit för att kolla. Sedan utvecklades detta till att en av killarna hade en flagga hemma där det stod "KIABY" och det hela var igång. tre personer valde att ta ett gammalt lakan och göra en banderoll med texten "KÄMPA PÅ!". Vi stack till matchen och vi var väl max 10 personer men det blev uppskattat av J-laget.

... Sedan utvecklades idéen från denna "flippmatch" till att vi skulle dra på vår första match med A-laget som var mot FIF(rivalerna). Vi fixade mer folk och det blev en bra uppslutning på första matchen (cirka 25pers). Några dagar innan hade vi fixat ex-antal flaggor, en ny banderoll och en del pyroteknik. Det kändes som om de flesta var sugna på att följa laget säsongen ut.

Matchen mot FIF!

 

Så blev fallet och sju dagar efter matchen mot FIF så beger sig 15 fanatiker till Hörby för att kolla på vår första bortamatch. Vi fick igång ett bra drag på läktaren och vi hade en hel del nya sånger.

Sen öste vi på i två hemmamatcher och sedan var det dax för den matchen som skulle visa sig bli den bortamatch som vi hade mest folk på under säsongen. Hela 19 fanatiker drar till Ovesholm. Vi smällde en del pyro och det var bra tryck på "vallen".

Nästa "stora" match var mot VIF(rival nr2). Cirka 15 fanatiker bestämde sig för att dra dit och det blev en fin rökbränning. Och till denna match hade även en trumma införskaffats.

Den absolut största matchen var VIF hemma. Vi hade då vår största och enda bengalbränning för säsongen.

Vanneberga hemma!


RSS 2.0