Ett försenat april-skämt?

Dom är mycket omtalade i Kiabykretsar, dom är mycket skamliga och givetvis talar vi om V.S.H. Dom slutar aldrig att förvåna en och gång på gång visar dom vilka pajaser de är. Nu har dom tydligen tagit upp kampen mot oss om den såkallade "supportertronen i femman". Inte för att dom har någon som helst chans i världen men visst, det är ju värt ett försök.
Detta har alltså hänt:
- VSH tog en lång paus i cirka 1-2 år.
- VSH klargjorde för oss i Fanatics att dom var på gång nu i år och tänkte göra ett försök igen.
- VSH går ut med diverse information på deras blogg om att vi "är ingenting".
- VSH skriver även på sin blogg att dom tar avstånd från hot men avslutar inlägget med: "Vakta era ryggar"
- VSH lägger ner bloggen och säger att dom skiter i att försöka ta upp kampen om "supportertronen"
- Och idag den sjunde april så öppnar dom bloggen igen och går ut med att dom är tillbaka. Dock så säger dom att dom inte lade ner utan att dom ville lugna ner snacket på internet. Det som är rätt så komiskt i deras senaste inlägg på "vanneberga.blogg.se" är att dom ska "dela ut bengaler". Vem fan i hela helvete skriver ut vad som kommer ske på matchdag? Om vi ska ha rökbomber, bengaler, bangers eller flaggor på nån match så inte fan skriver vi det på våran blogg så att spelare, svenssons och te.x. VSH får reda på det.
Frågan är då, ska man tro på att dom är "tillbaka" eller ska man tro att dom inte finns? Vi har aldrig sett dom men visst, vi får väl se. Vanneberga vem fan är ni?
Ryktet går även att VSH är cirka 15-19 personer.
Nog om soporna, nu återgår vi till vårt. Vi hade träningsmatch i tisdags mot viby på grönängen och 8 fanatiker bestämde sig för att kolla in hur spelet såg ut nu inför kommande premiär. Det såg stundtals väldigt bra ut på planen och ett vackert fotbollsmål fick vi skåda. Annars var det inte så mycket skönlir då planen mer eller mindre såg ut som en nyskördad åker. Vi höll igång helt okej vid sidan av planen och det uppskattades som vanligt. Något som inte uppskattades var de två blinkbomberna vi drog i mitten av matchen. Domaren sade till vår materialare att vi inte fick smälla sådant. Vilket jävla skämt till domare. Hoppas han dömer i femman för då ska han se på pyroteknik!

PYROMANI PYROMANI - INGET FEL DÄR I!
*OBS VIKTIGT*
GLÖM NU INTE INVASIONSBUSSEN 557 KLOCKAN 16.20 PÅ FREDAG.
I vanlig ordning sitter vi nere vid sjön och sjunger upp samt sänker några kalla
*OBS VIKTIGT*


Vi har som sagt en beställning på ingång som vi får nu i nästa vecka. Detta kostade oss cirka 4000:-. Tack till alla som skänkte.
KIABY IF - Förenat med Klass och Stil sedan 1932!

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Grym sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-20 @ 05:53:16
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0