Premiären avklarad, nu blickar vi framåt!

Kiaby IF - Tosteberga 0-3
Finns inte mycket att säga om själva matchen förutom att Tosteberga har ett starkt lag i år och vi hade inte mycket att sätta emot i denna tråkiga tillställning.
Vid sidan av planen var det dock ett positivt tecken. Runt 20-25 fanatiker tog sig till Sjölyckan för att skåda årets premiär och det var riktigt bra ös i första halvlek från oss men i andra kändes det lite som om luften gick ur oss. Visst, underläge i hela matchen men vi trotsade det och sjöng ändå.
STORT MINUS till domaren som inte lät oss bränna de fyrverkeripjäser vi hade tänkt då han hotade med böter på 2000:-, och det är väl klart vi i Fanatics inte vill utsätta vår klubb för massa onödiga kostnader. Dock har jag hört från diverse källor att det inte ändrats något från förra året och därav drar vi slutsatsen att domaren var ett skämt.

Men nu blickar vi framåt och snart är det dags igen. Torsdagen den 21 april drar vi till ballingslöv och plockar 3poäng!
Längst ner på sidan kör vi lite DET RYKTAS!
Har lite bilder från sjöhänget:
Och så kör vi lite det ryktas...
.. Att vsh var över 30 pers på sin premiär i viby och att det var en hel del pyro från deras sida.
.. Att viby var runt 20 pers och avfyrade en del rökbomber.
.. Att vsh har gjort en beställning på 4000:- från Ultraskanalen som innehöll: 10 rök, 15 bengaler, 5 blink, 2 nödbloss och 3 paket bangers, VARAV allt ska smällas mot oss. (Va nyss inne och kollade på UPS hemsida och grejorna är äntligen skickade så vi får dom till ballingslövs matchen. Men mot VIF och FIF kommer det smälla så in i helvete)
.. Att vsh gick från att vara runt 15-19 pers till 30-40 pers (sa någon plast?)

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-05-08 @ 10:31:28
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0