Orättvist behandlade och usel koll!

Lördagen den 21/5 mötte vi Fjälkinge IF på deras plastmatta i fjälkinge. Vi var från början ett 20 tal fanatiker på plats i byn och vi bjöd på årets fetaste marsch genom fjälkinges gator.


Årets i särklass sämsta stöd hittar vi i denna match. Folk gick efter halva matchen, folk satt ner som om det vore någon fritidsgård och inte mer än ett fåtal höjde sin röst för KIF när dom behövde det som mest. 2-0 till fif slutade matchen efter en mycket tveksam straff i slutminuterna. Det var en jämn tillställning på maxilandia men man vinner inga matcher om man inte sätter de solklara lägena KIF i denna match hade.
Sen har vi lite frågor till folk i fifs insläpp..
.. Är inte vi i Kiaby Fanatics likvärda med annat folk som går på fotboll?
.. Har inte vi samma rätt att bära med oss våra väskor in till idrottsplatsen som alla andra har?
.. Om man nu samlar in en massa påsar och väskor så får man ha koll på sakerna, eller?
När vi väl var framme så blev vi i Kiaby Fanatics (inget annat folk, utan bara vi) förnedrade när folk i fifs insläpp tar våra väskor & påsar. Vi fick tydligen inte ha med oss dom in och vi brydde oss inte om det direkt. Men när en av våra kompisar (som förövrigt inte är med i Kiaby Fanatics) kommer med en HEL kasse öl och annat folk som gick in med fulla vodkaflaskor då undrar man vad det är som är problemet.
Varför får inte vi som Kiaby-anhängare gå in med vad vi vill när majoriteten får det? Vi i Fanatics tycker att detta är urusel stil av alla som ligger bakom detta och vill ha svar på varför vi inte blir behandlade som allt annat folk?
Vi har kommit överens med vår styrelse att vi inte ska vara så onyktra som vissa varit i ett antal matcher och
detta borde vi kunna bevisa genom att få ta in alkohol på idrottsplatser om nu annat folk får det. Vi hade varit förstående om kontrollanterna tagit drickan för att folk är under 18 eventuellt 20 år men i detta fall var det inte ens på tal.


HÄXJAKT 2011!


Bloggen är lite konstig för tillfället då det inte går att dela upp texten i stycken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0