Detta börjar bli patetiskt. Ni i styrelsen förstår nog inte hur mycket tid, energi och arbete vi lägger ner på denna supportergrupp. Ni kan omöjligt bestämma över vad vi ska ha på oss, vad vi säger/sjunger eller var vi står och inte står. Det märkliga är att laget älskar oss på alla sätt men ni i styrelsen går emot oss som om vi vore kriminella? Vi är supportrar, vi är vanligt folk, vi är INTE ligister. Är det detta man får som tack för allt man gör för sitt lag, all tid och pengar vi lägger ner på detta? Det är HÄXJAKT på oss i Fanatics!

Detta är inte vad alla i fanatics tycker utan bara ett fåtal!

Nog om denna skiten, nu kör vi lite referat på de senaste händelserna inom Kiaby IF och Kiaby Fanatics:

Sösdala away:
Det planerades först en såkallad tält-resa till Sösdala dagen innan matchen som spelades på lördagen den 7/5. Tillslut blev detta inte av då intresse inte fanns så på lördagen bestämde sig ett 10-tal Fanatiker att ta sig till Sösdala för att stötta sitt lag och förhoppningsvis ta tre poäng. När vi väl var framme så var redan matchen igång och vi kom igång med sång direkt. Matchen började sämre än sämst och det stod hela 3-0 efter första halvlek. En uppryckning skedde dock i andra halvlek när S.Ristevski gjorde 3-1 och sedan J.Pettersson 3-2. Sedan var det full fart framåt för KIF (som var påväg mot sin första poäng) men det straffade sig hårt när Sösdala gjorde 4-2 på en kontring. Matchen slutade 6-2 till Sösdala då KIF slutade spela de sista 15 minuterna.

Det var rätt så bra tryck av oss som var på plats trots motgångarna men det var ett mentalt målfirande när vi reducerade till 3-2.

Vanneberga hemma:
Hype-matchen nummer ett var kommen. Ett 20-tal fanatiker tar sig till sjön innan match för att ta nån öl och ladda upp inför det som komma skall. Cirka en timme före match gick två fanatiker (tifo-gruppen) upp för att rigga upp alla banderoller och hängflaggor så det skulle se maffigt ut under detta superderby. När alla väl var uppe vid vår kurva så delade vi ut rökbomberna och bengalerna så att det skulle se ut så bra som möjligt. Vädermakterna var dock inte på vår sida denna dag då det blåste riktigt mycket. När matchen väl var igång så drog även vi igång som aldrig förr och vi skapade i denna match det bästa tryck vi någonsin haft. När A.Sellgren gjorde 1-0 till vårt Kiaby var det ett mentalt målfirande när två stycken KH hoppar över stängslet för att sedan springa och möta upp "Selle" och krama om pågen (som förövrigt gjorde sina första mål i denna match). Matchen slutade 2-1 i vårt favör och detta var det bästa vi i Kiaby Fanatics upplevt vad det gäller seger. Underbart!

.. Fanatics tycker:
.. Att det var tråkigt att inte VSH var på plats och gjorde motstånd i sångkampen!